skip to Main Content

Maak kennis met ons Ga naar onze webshop >> Geen last meer van scheuren in uw muren nieuwe Renovliesbehang Snel en goedkoop te realiseren Kras- en stootvaster dan voorheen Vraag een scherp geprijsde offerte aan! >> Beter ademend systeem

Zoek jij een Renovliesbehanger in regio Groningen?

Renovlies behanger in omgeving Groningen nodig?

Bent u op zoek naar een professionele renovlies behanger? Dan bent u daarvoor bij ons aan het juiste adres. Renovliesbehangers.nl is namelijk gespecialiseerd in scheur overbruggende en damp-stootvaste systemen. U vindt onze behangers en schilders door heel Nederland en zij ontzorgen u tijdens de strakke planning, waar u wellicht mee te maken krijgt. Het is fijn om zaken uit handen te kunnen geven aan een professional.

Wij geven u graag advies op maat en zorgen voor de beste prijs voor de beste behanger, met behoud van kwaliteit. Als u bij ons zelf de materialen wilt bestellen in de webshop, dan worden de producten rechtstreeks vanuit de importeur verzonden naar u.

Vanaf slechts 15,- euro per m2 in regio Groningen (vanaf 100 m2).

géén voorrijkosten  |  géén verborgen kosten

Bij deze scherpe prijs zit het volgende inbegrepen:

  • Renovlies
  • Lijm
  • Verlijmen met lijmmachine (perfect glad resultaat)
  • Afkitten van de randen / hoeken
  • Incl. machinaal schuren met stofafzuiging
  • Sausen met een goed dekkende laag professionele latex (lichte tint)

Wist u dat..

Gemiddeld is er 3.000-4.000 liter vocht aanwezig in uw woning, gedurende het eerste jaar. Maar dit vocht moet er allemaal uit. Kan het vocht niet weg? Dan is de kans groot dat uw muren na verloop van tijd scheuren. Daarom moet u dit beperken. Als het dan alsnog gaat scheuren, dan moet het renovlies de haarscheurtjes opvangen die er alsnog komen.

Deze 4 voordelen zijn ook kenmerkend voor ons renovliesbehang!

Damp open voor nieuwbouw woningen

Renovlies is uitermate geschikt voor nieuwbouw woningen. Het vangt namelijk de scheurtjes op die ontstaan door de werking van de nieuwe woning. De minerale coatinglaag van dit nieuwe renovlies zorgt ervoor dat het dampopen blijft en goed kan ademen. Tevens wordt de afwerking voorzien van een minerale coating. Dit heeft een schimmelwerende eigenschap en is extra stootvast.

Brandvertragend & Waterbestendig

Ons renovliesbehang is bestand tegen water. Het is daarom goed schoon te maken én te houden! Ook voldoen de door ons gebruikte materialen aan de brandveiligheidseisen.

Versterking van oude muren

Met name in oudere woningen biedt renovlies een extra voordeel als het gaat om het verstevigen van uw muren. Muren verliezen hun stevigheid naarmate ze ouder worden. Stenen en metsellagen verliezen vocht en worden droger, waardoor de poreusheid toeneemt.

Egaliserende werking

Ons renovlies behang is opgebouwd uit meer vezels dan het oude renovlies. Vandaar dat het nieuwe renovlies een licht egaliserende werking heeft.

Afspraak is afspraak

Heeft u haast met de werkzaamheden of verloopt alles niet meer volgens planning? Dit kan vervelend zijn en daarom is het fijn dat u een beroep kunt doen op ons. Wij schakelen namelijk snel en bedrijven die bij ons zijn aangesloten houden zich aan de afspraak. Ze zijn niet voor niets door ons geselecteerd en kunnen schakelen wanneer uw planning wijzigt en desnoods maken ze gebruik van ons netwerk van vakmensen. Al onze mensen zijn gespecialiseerd in dit werk, ze beschikken over de juiste kennis en vaardigheden.

Ruime ervaring

We hebben al meer dan 35 jaar ervaring (onze vakmannen soms meer dan 50 jaar) met renovlies/glasvlies en alle soorten glasweefselbehang. Onze expertise bevindt zich met name bij de particuliere woningen, omdat dit veel aandacht vraagt qua planningen.

Nieuwe woning? Kies voor ons

Voor uw nieuwe woning is het belangrijk dat de producten geschikt zijn als goede basis voor uw muur. Tevens moet het geschikt zijn voor een vervolg systeem, zodat u het behang met de coating kunt laten zitten (zonder dit eraf te moeten halen met alle ongemakken die erbij komen kijken).

Het is belangrijk dat de producten netjes worden afgewerkt, zodat het vocht goed kan reguleren en zodat er geen schimmelvorming ontstaat. Ook moet het stucwerk achter het behang heel blijven! Wij zorgen graag voor het beste product en de beste prijs.

Profiteer van extra scherp tarief in regio Groningen voor Renovliesbehang!

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden en prijzen? Vraagt u dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Aan de hand van deze richtprijs zoeken wij voor u welk bedrijf in uw regio bij ons is aangesloten en de gekozen werkzaamheden uit kan voeren. Tevens kunt u zelf aan de slag, mocht u dit willen. Wij kunnen u dan verder helpen en adviseren in de systemen die het meest geschikt zijn voor uw wand(en). Bezoek hiervoor onze webshop.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Voer een getal groter dan of gelijk aan 50 in.
Hidden
Hidden
Hidden
Back To Top